menu
header_photo

Paraffine handmassage

 

De Paraffine Handmassage is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Eerst krijgen uw handen een lekkere peeling, dit is om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème beter door de huid opgenomen worden. Daarna worden de handen gemasseerd met een volle voedende handcrème.  Daarna worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic. Daaroverheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu (evt. tijdens een bijgeboekte voetmassagebehandeling ) inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan.

De meeste mensen zijn niet bekend met een (paraffine) handmassage, maar een handmassage heeft een zeer ontspannende werking. Ook voor de zieke en oudere medemens is een handmassage zeer ontspannend; speciaal voor deze categorie is een cadeaubon een weldadige luxe.

​Reguliere handmassage: ook kunt u ervoor kiezen om uw gewone lichaamsmassage uit te breiden met een reguliere handmassage. Drukpunten vanuit de reflexologie zullen worden aangepakt. Bij deze massagevorm wordt alleen gebruikt gemaakt van massageolie.

 

 

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak in Heemskerk bel je mij op 06-25485708 of stuur je een e-mail naar info@bmcoach.nl.