menu
header_photo

Coaching

Coaching kan binnen Body Message op verschillende wijze:

Coachingsgesprekken: dit zijn gesprekken waarin we verder ingaan op de mentale problemen die je ondervindt in je dagelijks leven, in je werk/studie of in specifieke situaties. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om beter te functioneren, je rustiger te voelen, je zelfverzekerheid/zelfvertrouwen te verhogen, hoe om te gaan met conflicten, etc. In uitvoerige intake gaan we alle zaken na die van invloed kunnen zijn op je onbehagen en zullen constant de gestelde doelen nastreven.

Mindfulness betekent aandacht geven op een bepaalde manier, gericht, in het hier en nu en niet oordelend. Mindfulness leert je beter om te gaan met spannings-, stress- en pijnklachten. Het helpt je systematisch stops in te bouwen, zodat je meer stil staat bij wat je ervaart en daar bewuste keuzes in maakt. 
Zeflcompassie is weer een vervolg op de mindfulness.

Hypnotherapie: door het creëren van een ontspannen omgeving, ontspanning in het lichaam en het uitschakelen van het kritisch denken, ook wel genoemd trance of hypnose, zullen we door middel van positieve suggesties het denken of voelen over bepaalde vervelende situaties of angsten je een andere kijk op de specifieke gebeurtenis geven, waardoor zowel de fysieke als met name ook de mentale spanning zal afnemen. In een intake gesprek bepalen we samen de doelen waar aangewerkt worden. Ook zal ik je in een intake deze diepe vorm van ontspanning laten ervaren zodat je er zeker van bent dat je alles bewust meekrijgt, ondanks dat je kritisch denken is uitgeschakeld.

 Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel je mij op 06-25485708 of stuur je een e-mail naar info@bmcoach.nl