menu
header_photo

The 1:1 Diet met Nancy Kool

The 1:1 Diet met Nancy Kool

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat afslankprogramma’s betere resultaten opleveren als je hier begeleiding bij krijgt. We zien de één op één begeleiding door onze consulenten daarom als een vitaal onderdeel voor het succes van het afslankprogramma. Een groot bijkomend voordeel is dat consulenten begrijpen wat het is om overgewicht te hebben; de meesten zijn zelf succesvol afgevallen met het Cambridge dieet. Cambridge Weight Plan consulenten kunnen je met raad en daad bijstaan, zijn vertrouwd met alle valkuilen, de euforie waarmee het behalen van je streefgewicht gepaard gaat en de weg van verandering naar een gezondere en een evenwichtige leefstijl.

Je ziet je consulent op afgesproken tijden en als je een ‘moeilijk’ moment hebt, kun je altijd contact met haar opnemen. Zo groeit er een vertrouwensband, waarop je altijd kunt terugvallen. Alle consulenten zijn gecertificeerd en hebben een gedegen training gevolgd op het hoofdkantoor. Omwille van het belang dat gehecht wordt aan een juiste begeleiding, zijn de producten uitsluitend verkrijgbaar via een gecertificeerd Cambridge Weight Plan consulent en niet in winkels of via internet.

Zie voor meer informatie over het The 1:1 Diet: www.1op1dieet.nl
 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel je mij op 06-25485708 of stuur je een e-mail naar info@bmcoach.nl

VANAF 1 JANUARI 2020 BEN IK The 1:1 Diet CONSULENT IN HEEMSKERK